parusahaan urang Longyou Qingyan Paper Kilang kitu Produk mangrupakeun produsén kotak kado profésional. Kalawan loba taun pangalaman dina ieu Filed, urang boga akal luhureun ngembang produk anyar. "Respon Gancang, komunikasi efisien, produksi gancang, sarta pangiriman rusuh" kami jadi ngahormatan ka boga rating alus customer urang kitu.