Biru meureun kotak kembang kalawan pita - Cina Longyou Qing Yan Paper

Biru meureun kotak kembang kalawan pita

Pondok Description:


  • Jenis Usaha: Produsén
  • Location: Zhejiang, Cina (Daratan)
  • Produk utama: kotak kado, kotak perhiasan, karton, kantong keretas, kantong kado
  • Total karyawan: 11 - 50 Jalma
  • Total Pajeg Taunan: handap AS $ 1 Juta
  • Taun Didirikeun: 2011
  • Top 3 Pasar: Amérika Kalér 30,00%
  • : Mid East 20.00%
  • : Éropa Kulon 15.00%
  • jéntré produk

    Tags produk

    6 (6)6 (7)6 (8)6 (9)6 (10)6 (11)6 (1)6 (2)6 (3)6 (4)6 (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •