kotak pola pasir keramik - Cina Longyou Qing Yan Paper

kotak pola pasir keramik

Pondok Description:


  • Jenis Usaha: Produsén
  • Location: Zhejiang, Cina (Daratan)
  • Produk utama: kotak kado, kotak perhiasan, karton, kantong keretas, kantong kado
  • Total karyawan: 11 - 50 Jalma
  • Total Pajeg Taunan: handap AS $ 1 Juta
  • Taun Didirikeun: 2011
  • Top 3 Pasar: Amérika Kalér 30,00%
  • : Mid East 20.00%
  • : Éropa Kulon 15.00%
  • jéntré produk

    Tags produk

    52 (7)52 (8)52 (1)52 (2)52 (3)52 (4)52 (5)52 (6)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •