kotak keretas Cinderella kalawan pita - Cina Longyou Qing Yan Paper

kotak keretas Cinderella kalawan pita

Pondok Description:


  • Jenis Usaha: Produsén
  • Location: Zhejiang, Cina (Daratan)
  • Produk utama: kotak kado, kotak perhiasan, karton, kantong keretas, kantong kado
  • Total karyawan: 11 - 50 Jalma
  • Total Pajeg Taunan: handap AS $ 1 Juta
  • Taun Didirikeun: 2011
  • Top 3 Pasar: Amérika Kalér 30,00%
  • : Mid East 20.00%
  • : Éropa Kulon 15.00%
  • jéntré produk

    Tags produk

    4 (8)4 (9)4 (10)4 (11)4 (12)4 (13)4 (14)4 (1)4 (2)4 (3)4 (4)4 (5)4 (6)4 (7)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •