danau kotak biru kalayan pita - Cina Longyou Qing Yan Paper

danau kotak biru kalayan pita

Pondok Description:


  • Jenis Usaha: Produsén
  • Location: Zhejiang, Cina (Daratan)
  • Produk utama: kotak kado, kotak perhiasan, karton, kantong keretas, kantong kado
  • Total karyawan: 11 - 50 Jalma
  • Total Pajeg Taunan: handap AS $ 1 Juta
  • Taun Didirikeun: 2011
  • Top 3 Pasar: Amérika Kalér 30,00%
  • : Mid East 20.00%
  • : Éropa Kulon 15.00%
  • jéntré produk

    Tags produk

    5 (9)5 (10)5 (1)5 (2)5 (3)5 (4)5 (5)5 (6)5 (7)5 (8)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •