Rreth nesh

Our company Longyou Qingyan Paper Product Factory is a professional gift box manufacturer. With 10 years of experience in this filed, we have the top mind of developing new products. “Quick response, efficient communication, fast production, and quick delivery” we are so honored to have customer’s good rating so.

Ne zgjidhje kemi kaluar përmes certifikimit kombëtar të aftë dhe janë pritur mirë në industrinë tonë kryesor. Ekipi ynë specialist inxhinieri shpesh do të jetë gati për të shërbyer ju për konsultim dhe reagime. Ne jemi në gjendje të gjithashtu t'ju ofrojë pa mostra kosto për të përmbushur nevojat tuaja. përpjekjet më të mira do të prodhohen për të ju ofrojnë shërbimin më të mirë dhe zgjidhjet. Për këdo që është konsideruar biznesin tonë dhe zgjidhje, ju lutemi të na fliste duke na dërguar postë elektronike ose të merrni në kontakt me ne menjëherë. Si një mënyrë për të ditur produktet tona dhe ndërmarrje. shumë më tepër, ju do të jetë në gjendje për të ardhur në fabrikën tonë për të gjetur atë. Ne vazhdimisht do të mirëpritur mysafirët nga e gjithë bota në firmën tonë. o ndërtuar ndërmarrje. elations me ne. Ju lutemi të vërtetë të ndjehen absolutisht të lirë për të bërë kontakt me ne për biznesin e vogël dhe ne besojmë se do të ndajnë përvojën e lartë tregtare praktike me të gjithë tregtarët tanë.WhatsApp Online Chat !